[ Nova Godina ] 10 Decembar, 2015 20:13

Gde idete za Novu Godinu i koja su vam interesovanje?

Da li idete u inostranstvo ili ostajete ovde.

Iznesite svoje predloge i podelite iskustva.

[ Generalna ] 07 Decembar, 2015 00:05
Zainteresovani ste za docekate Nove 2016 godinu u inostrasnstvu. Zelite da kopletan aranzman organizujete sami bez agencija. Posetite sajt i organizujte putovanje za docek Nove 2016 godine u sopstvenoj reziji. Pretrazite letove i pretrazite najpovoljniji smestaj uporedjujuci razlicite sajtove preko kojih se vrsi rezervacija apartmana.
[ Putovanja ] 28 Novembar, 2014 22:59

Do Mikonosa sam svratio na jedan dan. Svakog dana odlazi brod sa Sirosa u 11h i vraca se u 21h.

U gradu Mikonosu nema plaza za kupanje. Duz obale nalaze se restorani i kafici. Iza niza restorana i kafica nalaze se male uske ulice, tipicne za ovaj deo Grcke. Bele kucice sa plavim prozorima pruzaju pravi utisak Grckog mora. U svim ulicama se nalaze prodavnice sa suvenirima. Setajuci se obalom nailazi se na deo koji se zove mala Venecija, prelep predeo za ljubitelje fotografija. Nedaleko od male Venecije, nalaze se cuvene vetrenjace sa Mikonosa. I dok je dan prolazio, sunce se pomeralo sa istoka na zapad, grad Mikonos je dobijao novi izgled. Potpuno drugacija slika grada od jutra do veceri. Ja vam svakako preporucujem obilazak ovog ostrva sa prelepim ulicama, mestima za fotografisanje i uzivanje.

Kako pronaci najpovoljnije putovanje i odmor pogledajte na sledecem linku http://www.letovanjegrcka.rs/rezervacije/

[ Putovanja ] 16 Novembar, 2014 23:54

Ove godine sam se odlucio da krenem na letovanje u sopstvenom aranzmanu, bez turistickih agencija.

Nasao sam na netu simpaticno ostrvo Siros. Siros se nalazi u grupi ostrva koje se zovu Kiklade. Na Sirosu se nalazi regionalni centar Kiklada. Do Sirosa sam putovao, prvo avionom iz Beograda do Atine, a potom brodom. Siros nije popularno turisticko mesto, ali na njemu se nalaze predivne plaze. Dosta gradica(seoca) koji se nalaze u uvalama, u kojim su smestene prelepe plaze. Takodje regionalni centar Kiklada, grad Ermopoli, u kom se vide uticaji razlicitih kultura. Jedan od specijaliteta sirosa je ratluk, koji svakako treba probati, a mozete ga upotrebiti i kao suvenir. Svakako treba obici sva mestasca na ostrvu. Od Sirosa se lako moze doci do Mikonosa koji se nalazi na 20 min voznje brodom. Tako da ako ste na Sirosu, svakako treba iskoristiti jedan dan i otici do Mikonosa. U sledecem blogu malo vise o Mikonosu.

Kako pronaci najpovoljnije putovanje i odmor pogledajte na sledecem linku http://www.letovanjegrcka.rs/rezervacije/ 

[ Generalna , Putovanja ] 09 Novembar, 2014 10:03

Jednog vikenda ove godine(recimo sredinom avgusta), posle dosta godina, ponovo sam otisao na planinu Jastrebac. Shvatio sam da se radi o jendnoj manje vise netaknutoj i predivnoj planini. Dosta potoka sa bistorm vodom, malo jezero, vise planinskih domova, riblji restoran. Ako zelite da se prepustite prirodi i pobegnete od gradske guzve toplo vam preporucujem ovu planinu.

Tim povodom, resio sam da napravim mali sajt o Jastrebcu (). Na njemu mozete naci i galeriju sa slikama sa planine Jastrebac().

Kako pronaci najpovoljnije putovanje, odmor i letovanje pogledajte na sledecem linku http://www.letovanjegrcka.rs/rezervacije/

[ Generalna ] 09 Novembar, 2014 09:59
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.